Beauty professional oncologie

Ben je getroffen door kanker of had je de ziekte eerder, dan kan je in mijn professionele handen terecht voor een uiterlijke en innerlijke boost met kennis van zaken.

Een intensieve jaaropleiding in samenwerking met het oncologisch team van verschillende ziekenhuizen gaf me een ruime bagage rond kanker en wat erbij komt kijken.

Herbalanceringsmassage

Deze massage is een zachte en langzame massage die van oorsprong is ontwikkeld voor mensen met kanker. Ook mensen die kampen met chronische pijn zoals CVS, fibromyalgie, reuma, artrose en mensen met overgewicht of emotionele blokkades hebben baat bij deze koesterende massage. Er wordt niet op de spieren gewerkt maar op het weer in balans brengen van lichaam en geest na uitputting, of door zware medicatie, emotionele problemen en stress.

Doordat de massage zeer zacht gegeven wordt, wordt ze als zeer aangenaam beschouwd en brengt ze een diepe rust en ontspanning. De massage wordt ook heel koesterend gegeven en als troostend ervaren. Daardoor leer je je lichaam weer aanvaarden met zijn beperkingen en je leert het weer op een liefdevolle manier bekijken na intensieve behandelingen of operaties. Ook mensen zonder fysieke pijn kunnen genieten van deze zachte massage, omdat het je lichaam en geest letterlijk weer in balans brengt.

Gelaatsverzorging op maat

Deze deugddoende gelaatsverzorging wordt volledig aangepast aan uw huidtype. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten van body & bess.