Haar

U kan bij Melissa en Pure Schoonheid terecht voor verschillende haarbehandelingen. Traditionele zaken zoals wassen, knippen, verzorgen, knippen, kleuren, stylen … maar ook gespecialiseerde behandelingen van zowel de hoofdhuid (schilfers, eczeem, psoriasis, hormonale haaruitval, haaruitval door chemo) als het haar (glanzen, beschermen, herstellen).

Pure Schoonheid kiest voor dermatologische verzorgingsproducten van Mediceuticals en Cotril.

Mediceuticals

Deze unieke producten worden ontwikkeld door dermatologen en exclusief verdeeld in speciaal daarvoor opgeleide kapsalons en haarklinieken. Uiteraard zijn dit producten zonder sulfaten en parabenen, zacht voor haar en hoofdhuid.

‘Een gezonde hoofdhuid is de basis voor mooi haar.’

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dat is de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingsprofessionals met een passie voor het creëren van producten, afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen, zagen mogelijkheden om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel is om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Cotril is Italiaanse topkwaliteit

Dankzij de verfijning en kwaliteit van haar producten is Cotril in een paar jaar uitgegroeid tot een van de meest geliefde merken. Gebruikt in de kleedkamers van de sterren, op de filmsets en modecatwalks. Die connectie met de wereld van mode en entertainment werd opgepikt door de meest veeleisende kappers.

Cotril heeft een uitgebreid aanbod van haarkleuren speciaal voor de hedendaagse kapper die de klant biedt wat zij verdient, namelijk enkel het allerbeste! Cotril biedt een complete waaier van unieke haarverzorgingen voor elk haartype. Als kers op de taart biedt Cotril een uitgebreid aanbod aan unieke stylingproducten.

Voor zowel Mediceuticals als Cotril geldt …

  • niet getest op dieren
  • beschermt het haar tegen verkleuring
  • SLS-vrije formules
  • wax, olie en vetvrije formules
  • pH-vriendelijke producten
  • specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen