Make-up

Pure Schoonheid gelooft in de puurheid van het menselijk lichaam. In de natuurlijke schoonheid in elk van ons. Met Studio Mino hebben we de ideale – Belgische – partner gevonden om die visie door te trekken in make-up en cosmetica.

Wie of wat is Studio Mino?

Deze minerale make-uplijn werd gecreëerd door Barbara Vandenbunder van Studio Puur. Alle producten zijn 100% natuurlijk, veilig, vrij van toxines, vegan en cruelty free.

De naam verwijst zowel naar het minimalisme dat de make-up kenmerkt als naar de minerale ingrediënten. Less is hier absoluut more. Minder moeite, minder inspanningen, maar ook minder tijd en minder verpakking, voor meer resultaat.

Waarom Studio Mino?

Omdat twee kilo chemicaliën per jaar via de huid in het lichaam krijgen te veel van het goede is. De huis absorbeert tot 60% van de make-up die u aanbrengt. Hoe minder toxische stoffen en ‘slechte’ ingrediënten daarin aanwezig zijn, hoe beter.

De make-uplijn van Studio Mino bestaat uitsluitend uit 100% natuurlijke formules en kiest bewust voor onbewerkte, onbespoten en onbehandelde ingrediënten. ‘Non-toxic beauty’ is de logische volgende stap in make-up.

Wanneer make-up van Studio Mino?

Of u het nu dagelijks gebruikt, of specifiek op zoek gaat naar de stijl en de uitstraling die bij een feestelijke gelegenheid passen, de make-up van Studio Mino heeft voor elke gelegenheid de juiste producten. Pure Schoonheid maakt u wegwijs, zet u op weg en toont de mogelijkheden.

Maak een afspraak

U komt naar Pure Schoonheid en krijgt daar – naast al mijn vakkennis en expertise – ook rust. Daarom werk ik alleen op afspraak en neem ik tijdens de behandeling geen telefoon aan. Geen zorgen. Ik bel u graag terug, of u mailt of stuurt een berichtje.