Manicure

Tijdens een manicure behandel ik handen en vooral nagels. De huid ontspant zich en kalmeert. Nagelriem en nagels worden bijgewerkt. Het resultaat zijn voelbaar sterkere nagels en een allround rustgevend gevoel. Verschillende ingrediënten en extracten helpen veroudering van de handen tegen te gaan.

Zoals steeds is elke manicure op maat, met producten die voor u heilzaam en werkzaam zijn.

Verwen manicure

  • Body&Bess Scrub is gebaseerd op fijngemalen frambozenpitten. De peeling is daarom 100% natuurlijk en vrij van zand, zout en microplastics die de huid kunnen beschadigen. Deze milieuvriendelijke scrub heeft een weldoend effect op het lichaam en voedt de huid intensief. Door het gebruik ervan worden dode en verouderde huidcellen verwijderd en voelt de huid erg fris en zacht aan.
  • De Massage Oil van Body&Bess is een actief werkende massageolie die verzachtend en ontspannend werkt op een vermoeide huid. Ideaal om vermoeide spieren los te maken of de huid een heerlijke behandeling te geven met een zachte, uitsmeerbare olie vol actieve bestanddelen. Ook biedt de Massage Oil een intensieve verzorging en voeding van de huid.
  • Body&Bess Total Care Intensive biedt een diepgaande en langdurige verzorging. Dit product bevat een hoge concentratie aan actief voedende en hydraterende bestanddelen uit frambozenpitolie. De rijke structuur van deze crème biedt de huid een intensieve hydratatie, herstel en zorgt bovendien voor een verzachtende werking op een geprikkelde huid.
  • Body&Bess Anti-Age Hand Cream beschermt en herstelt de dunne en gevoelige huid van de handen. Deze smeuïge crème wordt snel door de huid opgenomen en verzacht ruwe, droge handen, verlicht de geprikkelde huid en herstelt barstjes en kloofjes.